Manavgat'ta Yangın Son Dakika - Manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen Kalemler ... / Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Manavgat'ta Yangın Son Dakika - Manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen Kalemler ... / Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.. Antalya'nın mananavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 35 hektar alan zarar gördü. Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim. Tarım ve orman bakanı pakdemirli, 53 vatandaşımız. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu.

Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.

Manavgat'ta yangın faciası! Hasan Ali Yüksel hayatını ...
Manavgat'ta yangın faciası! Hasan Ali Yüksel hayatını ... from www.mygazete.com
Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık manavgat'ta orman yangını. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! 08.08.2019 08:07 | son güncelleme: Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman kızılay, i̇zmir, adana, antalya, denizli ve isparta'dan 5 mobil beslenme aracını ve 1 sahra mutfağını yangın bölgesine sevk etti.

Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Son gelen bilgilere göre 53 kişi yaralandı, 2 kişinin ise durumu ağır. Antalya'nın manavgat ilçesi, karaöz mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle zeytin ağaçlarının da bulunduğu tarım arazileriyle birlikte toplam 5 hektar alan zarar gördü. Yangına 6 arazöz, 4 su tankeri, 2 itfaiye aracı ve bir helikopterle müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat'a 25 kilometre uzaklıktaki yaylaalan mahallesi akçagörü mevkiinde çıkan orman yangını, yaylaalan mahallesinde yaşayan insanların en. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın!

Manavgat'a 25 kilometre uzaklıktaki yaylaalan mahallesi akçagörü mevkiinde çıkan orman yangını, yaylaalan mahallesinde yaşayan insanların en. Yangın söndürme uçağı ve helikopterin yanı sıra orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevlere yoğun şekilde müdahale ediliyor. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim.

Son dakika! Manavgat'ta çıkan orman yangını söndürüldü ...
Son dakika! Manavgat'ta çıkan orman yangını söndürüldü ... from foto.haberler.com
Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Manavgat'a 25 kilometre uzaklıktaki yaylaalan mahallesi akçagörü mevkiinde çıkan orman yangını, yaylaalan mahallesinde yaşayan insanların en. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu.

Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Jandarma yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. 08.08.2019 08:07 | son güncelleme: Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık manavgat'ta orman yangını. Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Kızılçam ormanlarının bulunduğu ormanlık alanda yükselen alevlere ilk müdahale çevredeki köylüler tarafından yapıldı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Tarım ve orman bakanı pakdemirli, 53 vatandaşımız.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya son dakika haberleri : Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı.

Son Dakika: Manavgat'ta beyaz eşya deposunda çıkan yangın ...
Son Dakika: Manavgat'ta beyaz eşya deposunda çıkan yangın ... from foto.haberler.com
Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Yangına 6 arazöz, 4 su tankeri, 2 itfaiye aracı ve bir helikopterle müdahale edildi. 08.08.2019 08:07 | son güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Afad'dan yapılan açıklamada, 30 vatandaşın yangından etkilendiği belirtildi. Tarım ve orman bakanı pakdemirli, 53 vatandaşımız. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi.

Antalya'nın manavgat ilçesi, karaöz mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Tarım ve orman bakanı pakdemirli, 53 vatandaşımız. Chp antalya il başkanı bayar görevden alındı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık manavgat'ta orman yangını. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesi, karaöz mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Jandarma yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme. Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook